Reclamefietsen. De beste marketing voor uw bedrijf.

Een reclamefiets of promofiets is de beste marketing voor uw bedrijf. Door constant in beweging te zijn bereik je meer publiek in een korte tijd. Een reclamefiets of een promofiets is daarom ook de meest effectieve en milieuvriendelijke reclame-uiting. Wekelijks leveren wij reclamefietsen aan bedrijven zoals Kwik-Fit, Nuon Co2 OK, Ambitious People, Jumbo en Paradigit. Met onze ruime ervaring kunnen wij de perfecte reclamefiets of promofiets voor u samenstellen.

Opvallendheid
Bikesplaza denkt graag met u mee om de meest opvallende reclamefiets of promofiets voor uw bedrijf te ontwerpen. De fiets wordt volledig aan de bedrijfskleuren aangepast. We maken uw bedrijf zichtbaar door effectieve stickers te plaatsen. Deze stickers worden geplaatst op een zichtbare en effectieve plek op uw reclamefiets of promofiets. Daarnaast ontwerpen we graag custom made onderdelen zoals speciale snelbinders, zadels, transportrekken en handvaten. Uiteraard allemaal in de kleuren van uw bedrijf en met bedrijfslogo.

Fietsverhuur
Ook voor fiets verhuurders hebben wij efficiënte reclamefietsen. Denk bijvoorbeeld aan fietsverhuur bij hotels, campings of toeristenbureaus. De fietsen worden speciaal samengesteld met de meest degelijke en onderhoudsarme onderdelen. De fietsen worden volledig gepersonaliseerd in de huisstijl van het bedrijf. Tevens zijn de fietsen onderhoudsarm en gemakkelijk in hoogte verstelbaar.

Onderhoud en reparatie
Na levering van de reclame of promofiets kunt u terecht bij 1 van onze servicepunten voor onderhoud en reparatie. Om uw medewerkers hiervan te ontzorgen is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten bij aanschaf van de fietsen. De mogelijkheden voor het onderhoud zullen we volledig afstemmen op uw wens bij de aanschaf van een reclamefiets of promofiets

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag ons naar de mogelijkheden van een reclamefiets of promofiets? We denken graag met u mee!. Neem contact op via telefoonnummer: 079-3624520, mail: info@bikesplaza.nl of kom langs bij 1 van onze servicepunten.

Reclame fietsen

reclamefiets voor jumbo hoofdkantoor in veghel reclamefiets voor jumbo gouda reclamefiets voor de kwik-fit reclamefiets voor de kwik-fit reclamefiets voor uitgever codename future reclamefiets voor uitgever codename future reclamefiets voor nuon reclamefiets voor nuon co2 ok reclamefiets voor wedeflex den bosch reclamefiets voor ambitious people in Amsterdam reclamefiets voor bikesplaza in zoetermeer reclamefiets voor bikesplaza in zoetermeer