Damesfietsen


Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 30

Aflopend sorteren
Page:
Page:
 1. Cortina Common Basic Dames R3

   Adviesprijs € 529,00 Speciale prijs € 499,00
 2. Cortina Common Dames N7 ND

   Adviesprijs € 799,00 Speciale prijs € 759,00
 3. Cortina Common Dames N7 ND Belt

   Adviesprijs € 899,00 Speciale prijs € 849,00
 4. Cortina Common Active Dames RB3 ND

   Adviesprijs € 699,00 Speciale prijs € 659,00
 5. Cortina Mozzo Dames VB7 Belt

   Adviesprijs € 799,00 Speciale prijs € 759,00
 6. Cortina Mozzo Dames VB8 Belt

   Adviesprijs € 899,00 Speciale prijs € 849,00
 7. Cortina Transport U4 Denim Dames RB3

   Adviesprijs € 699,00 Speciale prijs € 659,00
 8. Cortina Transport U4 Dames RB7

   Adviesprijs € 779,00 Speciale prijs € 739,00
 9. Cortina Transport U4 Dames ND3

   Adviesprijs € 679,00 Speciale prijs € 639,00
 10. Cortina Transport U4 Dames R3

   Adviesprijs € 599,00 Speciale prijs € 569,00
 11. Cortina Transport U4 Raw Dames RB3

   Adviesprijs € 699,00 Speciale prijs € 659,00
 12. Cortina Transport U4 Dames RN

   Adviesprijs € 519,00 Speciale prijs € 489,00
 13. Cortina Transport U4 Family RB3

   Adviesprijs € 679,00 Speciale prijs € 639,00
 14. Cortina Transport U4 Family RB7

   Adviesprijs € 749,00 Speciale prijs € 709,00
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 30

Aflopend sorteren
Page:
Page:

Damesfiets kopen

Sportief, praktisch, trendy of allemaal: de perfecte damesfiets voor jou vind je in het assortiment van Bikesplaza. Als je er even bij stil staat, breng je best wel veel tijd door op je fiets. Dat kan omdat je fietsen gewoon leuk vindt, of omdat je het een handig vervoersmiddel vindt. Een fiets die bij je past is daarom belangrijk. Bikesplaza is de online fietsspecialist met veel verschillende modellen fietsen op voorraad. Hier heb je een ruime keuze om jouw perfecte damesfiets te vinden.

De damesfiets, handig met een lange rok fietsen

Het damesfiets model stamt nog uit de tijd dat veel vrouwen geen broek droegen en zo'n dwarsstang wel een gedoe was met fietsen. Tegenwoordig is die noodzaak verdwenen maar dames vinden over het algemeen een damesfiets prettiger rijden. Ook veel mannen rijden graag op een damesfiets. Het frame is van dermate sterk materiaal gemaakt tegenwoordig, dat het niet uitmaakt dat je de dwarsstang mist om gewicht te dragen. Naast het frame is er bij een damesfiets nog een verschil. De afstand tussen het stuur en het zadel is kleiner. Dit heeft te maken met het verschil in lichaamsbouw van een man en een vrouw.

Verschillende damesfietsen

In het assortiment van de damesfietsen zijn er verschillende type fietsen

Innovatieve damesfietsen voor sportieve types

Voor wie er sportief met de fiets wilt weggaan, zijn er diverse mogelijkheden voor damesfietsen. De sportieve damesfiets is gemaakt om langere afstanden mee af te leggen en snelheid te kunnen maken. Je ziet op deze fiets iets voorover, waardoor je makkelijk sneller kunt fietsen. Wil je een fiets waar je zowel sportief mee weg kan gaan als een fiets die ook makkelijk is in de binnenstad, dan is de hybride fiets wat voor jou. Deze fiets heeft zowel sportieve elementen als de elementen van de stadsfiets. Je zit iets voorover, maar kun ook makkelijk rechtop zitten. De fietsen hebben vaak een derailleurversnelling net als bij de sportieve fiets.

Een bijzondere innovativiteit is de hybride damesfiets zonder fietsketting. In plaats daarvan wordt de fiets aangedreven door een carbon aandrijfband. Hierdoor is de fiets stiller, lichter en sneller. Deze fiets is tevens geschikt als trekkingfiets. Met een dames trekkingfiets kun je lange fietstochten maken met bagage op je fiets. Hou je van fietsvakanties, dan is een trekkingfiets geschikt voor jou. Voor de allersnelste zijn er de dames racefietsen.

De damesfiets voor in de stad

Ook in de stad is een goede damesfiets belangrijk om je snel en veilig door het verkeer te bewegen. De dames stadsfiets is betrouwbaar, fietst makkelijk en is slijtvast. Een transportfiets is hierbij een klassieker waar je bovendien makkelijk wat bagage bij mee neemt. Helemaal ideaal is de elektrische damesfiets. Deze geeft je trapondersteuning op een natuurlijke wijze. De E-bike is een duurzaam vervoersmiddel handig voor de woon-werkafstand binnen een stad. Voor het veilig vervoer van kinderen is de stevige moederfiets handig. Met de dubbele standaard en stuurslot zet je de fiets stabiel neer om je kind uit het fietszitje te tillen. De moederfiets is natuurlijk ook handig voor vaders die met de kinderen fietsen en daarom een echte gezinsfiets.

Bikesplaza voor jouw damesfiets

Bikesplaza heeft diverse damesfietsen van kwaliteitsmerken in het assortiment tegen betaalbare prijzen. Gazelle en Cortina zijn voorbeelden van de merken die Bikesplaza vertegenwoordigd maar ook Sensa, Puch en Popal behoren tot de collectie. Wat voor damesfiets zoek jij? Ga je voor sportief? Of wil je stijlvol? Of vooral handig met de kinderen? Bestel nu je damesfiets bij Bikesplaza. De fiets wordt in Nederland helemaal fietsklaar bezorgd, 7 dagen in de week. Je hebt bovendien een 100 dagen bedenktermijn, dus ruilen of retourneren behoort altijd tot de mogelijkheden.