QWIC


We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

QWIC merk

De innovatief E-bike QWIC is verkrijgbaar bij Bikesplaza. QWIC is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Steeds meer mensen stappen over van de gewone fiets naar een E-bike en wat nog positiever is: steeds meer mensen stappen vanuit hun auto op hun E-bike. Want een elektrische fiets is beter voor het milieu. Maar het is steeds vaker ook logistiek een handiger vervoersmiddel in de binnenstad.

Duurzaamheid: daar draait het om in het design van de QWIC fiets. Wist je dat 80% van de autoritten in Nederland korter zijn dan 20 kilometer en dat de helft van deze autoritten korter is dan 7 kilometer. Dat zijn afstanden die op de fiets makkelijk zijn af te leggen en helemaal op een elektrische fiets. Stel je voor dat deze ritjes nu op een elektrische fiets werden gemaakt? Dat zou enorm schelen in de luchtvervuiling maar ook in de brandstof kosten.

De E-bike als oplossing

QWIC is ontwikkeld door 2 Nederlanders die elkaar leerden kennen op de TU in Delft. Tijdens een gezamenlijke fietstocht van Beiroet naar Beijing kwam het idee dat moderne mobiliteit anders moet kunnen. Ze wilden met de QWIC een serieus alternatief voor de auto bieden om zo de vervoersproblemen op te lossen. Popal merkTaco Anema en Michiel Hartman ontwikkelde een innovatieve E-bike die innovaties uit de automotive industrie combineert met moderne design elementen.

Modern ambacht

Ambacht is op maat gemaakte producten door vakmanschap gecreëerd. Bij QWIC wordt moderne techniek op ambachtelijke wijze ingezet om het fietsen van de toekomst te dienen. Aandacht voor het product is daarom een vereiste. QWIC wordt door een team van vakmensen en fietsliefhebbers ontwikkeld in Amsterdam. Amsterdam is een wereldstad én een fietsstad waar de fietser dagelijks voor veel uitdagingen komt te staan. Dit is het ideale terrein om de QWIC te testen. Alle medewerkers van QWIC komen dan ook naar het werk op een QWIC E-bike. De ondervinding van de dagelijkse praktijk heeft bijgedragen tot een fiets die niet alleen hoogtechnisch is, maar ook praktisch in gebruik.

Rijden op award winning E-bike

De QWIC is op het gebied van E-bikes een voorloper, ook internationaal gezien. In 2014 werd al de prestigieuze Red Dot Design Award voor best design voor de Premium A2.1 gewonnen. Hierna zijn er diverse andere prijzen binnen gesleept, onder andere die voor de beste middenmotor bij de ANWB in 2018. Dit was voor de Premium MN7.

Unieke model series

De QWIC heeft zowel dames als herenfietsen in het assortiment en valt op door een eigen designstijl. Er zijn 4 modelseries:

  • Performance
  • Premium
  • Urban
  • Compact

De Performance is echt voor de sportieve fietser die ook graag buiten de stad fietst. De Premium is een lifestyle fiets, ideaal voor degeen die het gebruikt voor het woon- en werkverkeer. Een echte stadsfiets is de Urban, zoals de naam al doet vermoeden. Heel handig en innovatief is het Compact model. Dit is een elektrische vouwfiets. De vouwfiets valt op door de comfort die de fiets biedt en zijn compacte opgevouwen vorm: 104x40x70 cm.

Elk modelserie heeft zijn eigen innovaties waardoor de QWIC E-bike opvalt tussen de andere E-bikes. Zo is bij de Performance downtube accu. Deze accu is verplaatst van bagagedrager naar het frame. Dit verhoogt de sportieve uitstraling van de fiets. Al fietsend krijg je een krachtige ondersteuning op deze fiets. De Premium rijdt elegant en soepel met de meermalen bekroonde naafmotor die in het voorwiel is geplaatst. De Urban fiets is met de rotatie en krachtsensor helemaal op jouw rijstijl af te stemmen.

QWIC bij Bikesplaza

Bij Bikesplaza vind je de QWIG fiets die bij je past. Vanuit de winkel in Zoetermeer helpen we je graag met de aankoop van jouw ideale E-bike. Heb je een fiets voor 15.00 uur besteld, dan kun je er de volgende dag al op weg rijden. Want we bezorgen fietsen 7 dagen per week. De fiets wordt helemaal gebruiksklaar bij je afgeleverd.