Puch


We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Puch merk

Ga voor een kwaliteitsfiets met de Puch fiets bij Bikesplaza. De Puch is al sinds jaar een dag een bekende fiets in de Nederlandse straten. Het is ook niet zo raar, want een fiets van Puch gaat lang mee zodat je veel klassiekers van deze fiets ziet voorbij fietsen. De Puch is een van de oudste fietsmerken ter wereld en heeft daarmee al een lange tijd de reputatie een betrouwbaar, praktisch en stijlvol vervoersmiddel te zijn.

Diverse soorten fietsen door de tijd heen

Door de tijd heeft de Puch verschillende modellen met een sportieve uitstraling geproduceerd. Maar het begon in 1889 met het idee van de Oostenrijkse Johann Puch om een fiets te maken die geïnspireerd is door de fietsliefhebber. Het moet ook de fietsliefhebber inspireren. Betaalbaarheid en kwaliteit zijn de andere twee doelen van de ontwerper Johann Puch. Puch fietsenZijn fietsen waren al gauw een internationaal succes. In 1908, een kleine 10 jaar na de start, werd al de 100.000ste fiets geassembleerd. In Nederland is de fiets door de jaren heen ook een vertrouwd merk geworden.

Betaalbaar maatwerk

Tegenwoordig staat de fiets nog steeds voor betrouwbare kwaliteit voor een betaalbare prijs. De ontwerpers van Puch laten zich nog steeds inspireren door de verschillende fietsliefhebbers. Want iedereen heeft op een andere manier weer plezier van zijn of haar fiets. Je hebt mensen die de fiets pakken om snel naar hun werk te kunnen en de ander gebruikt hem juist om er in het weekend op uit te trekken. Voor de een is een stevige stadsfiets handig. Voor de ander is de sportieve fiets juist aantrekkelijk. De Puch is er ook in de elektrische variant. Voor veel mensen is dit de ideale fiets als je een keer wat verder weg wilt en je conditie niet meer zo goed is. Maar de elektrische herenfiets en de elektrische damesfiets wordt ook steeds meer een aantrekkelijk alternatief voor de auto om naar de binnenstad te gaan met weinig parkeerplekken of om snel op je werk te komen. De verschillende modellen fietsen op een rijtje zijn:

Alle fietsen zijn er zowel in dames als herenmodellen. Puch heeft een aantal modellen die ook een E-bike versie hebben. Deze Puch fietsen zijn er zowel met een voormotor aan het voorwiel of een middenmotor. Ook zijn er zowel sportieve modellen als stadsfietsen met elektrische motor. De Stadradt E is een speciaal E-bike model.

Waar herken je de fietsen van Puch aan?

De fietsen van Puch hebben een sportieve uitstraling en zijn stevig gebouwd. Maar je herkent de fietsen vooral aan de tevreden fietser op de fiets en aan de goed geprijsde kwaliteit. De fietsen zijn niet onderhoudsgevoelig. Al is om langer met je fiets te doen het belangrijk, dat je hem 2 à 3 keer per jaar een goede onderhoudsbeurt geeft. Met name voor een E-bike is het belangrijk dat je die regelmatig een onderhoudsbeurt geeft bij een erkende dealer. Bikesplaza heeft door het hele land een aantal servicepunten, waar je je fiets kunt laten controleren. Bovendien krijg je bij aankoop van je fiets hier 2 jaar gratis service. Zo gaat je nieuwe Puch nog wel 100 jaar mee!

Alleen verkrijgbaar via de vakhandel

Puch wil kwaliteit leveren aan de echte fietsliefhebbers. Daarom worden de fietsen van Puch alleen maar verkocht bij erkende vakhandelaren zoals Bikesplaza. Dit zijn echte vakmensen die de kennis en techniek hebben om een Puch fiets in optimale staat bij je af te leveren. Eventuele onderdelen die vervangen moeten worden, worden bij een reparatie dan ook snel besteld en vervangen. Koop je een mooie Puch fiets via Bikesplaza.nl, dan wordt deze ook helemaal rijklaar bij je afgeleverd. Bovendien worden de fietsen 7 dagen per week geleverd. Bestel je voor 15.00 uur dan heb je hem altijd de volgende dag startklaar in huis.

Puch merk