Popal


We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Popal merk

Vind jouw nieuwe Popal fiets bij Bikesplaza.nl. Deze handige fiets wordt in Nederland geproduceerd en is ook van Nederlandse Origine. De fietsen zijn dan ook ontworpen om je snel en veilig overal over de Nederlandse wegen te brengen. Kenmerkend voor dit merk is dat het kwaliteit wil leveren tegen een scherpe prijs. Dit merk is dan ook opkomende op de Nederlandse fietsenmarkt met hippe fietsen met betaalbaar veel fietsplezier.

Hip design, zacht geprijsd

De wereld veroveren met hippe Hollandse fietsen: dat was het idee waar drie broers Popal mee begonnen vanuit de meubelzaak van hun vader aan de Kanaalstraat in Utrecht. In eerste instantie werden andere fietsmerken verkocht. De fietsen bleken zo aan te slaan dat het gehele familiebedrijf zich vanaf 1999 op het verkopen van fietsen ging richten. Maar de broers zagen een gat in het assortiment op de toenmalige fietsenmarkt tussen goedkope wegwerpfietsen met een bedenkelijke kwaliteit en te dure kwaliteitsfietsen. De drie broers besloten met een betaalbare kwaliteitsfiets te komen. In 2008 was de eerste Popalfiets een feit. Sindsdien is het fietsenmerk uitgegroeid tot een volwaardig Europees fietsenmerk.

Popal merk header

Trendy fietsen voor iedereen

Een Popal fiets is er voor jong en oud en elke gelegenheid, zo zijn er de:

  • Popal transportfietsen
  • Popal kinderfietsen
  • Popal moederfietsen
  • Popal vouwfietsen
  • Popal bakfietsen

Modellen zijn vaak zowel in dames als herenfietsen uitgevoerd. Ook zijn de diverse modellen met elektrische motor uitgevoerd zoals bijvoorbeeld het model E-volution 1.0. Deze sportieve stadsfiets is ideaal voor de woon-werk afstand snel en zonder moeite af te leggen. Maar met deze fiets kun je er ook lekker op uit, want hij heeft een actieradius tussen de 70 en 90 kilometer per uur. De Cangoo is de hippe bakfietsserie ven Popal, deze fietsen zijn in hip retrodesign uitgevoerd en ook verkrijgbaar als E-bike. De Popal vouwfietsen zijn makkelijk inklapbaar en compact mee te nemen.

Betaalbare kinderfiets

Popal heeft ook een ruime collectie hippe en betaalbare kinderfietsen. Er zijn al fietsen voor de allerkleinste fietsers met een 12 inch fietsband. De kinderfietsen zijn lekker stevig en stabiel en uitgevoerd met leuke kleuren en prints. De fietsen hebben dezelfde modellen als volwassen maar dan op maat gemaakt voor kinderen. Popal merkZo heb je al mini transporterfietsen Cooper compleet met witte stevige banden en mooi retrozadel in de maat 12 inch. Natuurlijk voor de stoere jongens en meisjes heb je ook de echte cross bikes met stevige profielbanden en extra vering. Op deze fietsen kun je alleen maar heel hard fietsen! De cross bikes zijn in felle kleuren uitgevoerd. Ook deze zijn in verschillende wielmaten verkrijgbaar en als het nog nodig is met zijwieltjes. Voor tieners heeft Popal hippe betaalbare fietsen. Deze fietsen zijn al volwassen en stoer, maar met de nodige speelse elementen. Wat denk je bijvoorbeeld van een Daily Dutch transportfiets met gekleurde banden? Zo val je lekker op. Niet alleen met je hippe fiets, maar ook het verkeer ziet je al van verre aankomen.

De fietsen van Popal kunnen natuurlijk tegen een stootje, dus op deze fietsen kunnen nog heel wat jonge fietsers het verkeer in. Want de fietsen zijn niet alleen leuk en hip, maar ook veilig in gebruik met een goed werkend remsysteem en stevige banden met profiel. Verder zijn de fietsen voorzien van goede verlichting.

Popal bij Bikesplaza

Bikesplaza heeft een groot assortiment fietsen waarbij Popal een gerenommeerd merk is in de collectie. Ben je op zoek naar een trendy en betaalbare fiets die ook de nodige kwaliteit heeft, dan is een Popal fiets iets voor jou! Op de site vind je verschillende modellen Popalfietsen. Een fiets bestel je snel en eenvoudig via Bikesplaza.nl. Bestel je de fiets voor 15.00 uur, dan heb je je fiets de volgende dag al in huis. Dat geldt alle 7 dagen in de week. Het fijne van een fiets afgeleverd door Bikesplaza is dat je er meteen op weg kunt rijden. Want de fiets wordt helemaal gebruiksklaar bij je afgeleverd. Popal gaat voor betaalbare kwaliteit en koop je de fiets via Bikesplaza, dan heb je ook nog de laagste prijsgarantie. Vind je de fiets ergens anders in Nederland goedkoper, dan wordt de prijs bij Bikesplaza aangepast. Dus je betaalt nooit te veel.