Gazelle


We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.Gazelle fietsenmerk

Ontdek nu de voordeligste Gazelle fietsen bij Bikeplaza.nl. Op fietspaden, in de binnenstad of in de natuur of in de fietsenstalling: Deze koninklijke fiets zie je overal in Nederland staan of langsfietsen. Dit fietsenmerk is bijna net zo Nederlands als stroopwafels en tulpen. Bij Bikesplaza is Gazelle dan ook een fietsenmerk wat veel verkocht wordt. Op zoek naar een goede Gazelle fiets? In het assortiment van Bikesplaza heb je ruime keuze.

Als een echte gazelle

Al meer dan 100 jaar worden in het Gelderse Dieren fietsen geproduceerd, vanuit het idee om iedereen de mogelijkheid te geven een goed en betaalbaar rijmiddel aan te schaffen. De naam “Gazelle” is natuurlijk zorgvuldig gekozen. Het snelle dier past bij de lichte snelle fietsen die het merk produceert. Hierop verplaats je je snel en veilig door de moderne verkeersdrukte.

Gazelle fiets merk

Altijd innovatief

Natuurlijk zijn er door de jaren heen heel wat verschillende modellen op de markt gebracht door de fietsfabrikant. Elke keer weet Gazelle weer met innovaties te komen, die de moderne fietser van dienst kunnen zijn. Zo is Gazelle volop bezig met het ontwikkelen van de E-bikes die een steeds belangrijker vervoersmiddel worden. Want in de drukke binnenstad rij je met je E-bike zonder al teveel inspanning langs de files en heb je geen problemen met het zoeken van een parkeerplek. Natuurlijk voor het milieu is dit helemaal de oplossing: met een E-bike stoot je geen gassen uit.

Bikesplaza heeft verschillende types Gazellle in de collectie, te weten:

gazelle stadsfiets

Verschillende modellen bij Bikesplaza: van sportieve fiets tot city bike

Van deze verschillende modellen zijn er zowel normale fietsen als E-bikes in het assortiment. De fiets is naast het logo te herkennen aan de robuuste kwaliteit in combinatie met innovatief design. De Esprit is een praktische en stijlvolle stadsfiets die zowel in heren als dames modellen verkrijgbaar is. De fiets is gebouwd om tegen een stootje te kunnen, zo heeft de fiets een geïntegreerde koplamp, die hierdoor bijna niet te kapot te krijgen is. De Duty NL is een van de transportermodellen van Gazelle. Deze fiets stevig, maar ook licht en dus makkelijk te rijden. Miss Grace is een echt damesmodel transporter die er zowel vrouwelijk als stoer uit ziet. Dit model is er ook in een elektrische uitvoering. Een ander klassiek model is de Classic, naar de oorspronkelijke Gazellemodellen van weleer. De Citygo is een sportieve stadsfiets waarmee je jezelf soepel tussen het stadsverkeer heen manoeuvreert. Verder is er de Chamonix om lekker sportief mee op de fiets op weg te gaan. De fiets heeft een recht stuur, is gebouwd voor de langere afstanden en om snelheid te maken. Bikesplaza heeft altijd diverse verschillende modellen in het assortiment.

Voor veilig vervoer van je kinderen

De Gazelle Cabby is de lichtgewicht en veilige bakfiets van Gazelle. Hierin zie je het doordachte design terug waar Gazelle zo bekend om staat. Je kunt de bak namelijk er af halen en de fiets heeft een verlengde achterdrager. Een andere optie voor het vervoer van kinderen is de moederfiets de Bloom. Met de dubbele standaard staat de fiets altijd stevig.

Ontdek de Gazelle voor jou bij Bikesplaza

Interesse naar een Gazelle fiets op de site van Bikesplaza? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bestellen gaat eenvoudig via ons online bestelsysteem. Net als een echte Gazelle fiets gaan we voor snelheid. Heb je je fiets voor 15.00 uur besteld dan wordt deze de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Dit geldt ook voor de weekenden want Bikesplaza bezorgt fietsen door het hele land, elke dag van de week zonder extra bezorgkosten. De fietsen worden bovendien altijd gebruiksklaar bij je afgeleverd.

Gazelle fiets merk