Cortina Roots Original N7 Dames


 Adviesprijs € 749,00 Speciale prijs € 659,00
Voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis!
SKU
CR7D

De Cortina Roots 7V Dames is een incognito moederfiets. Zonder kinderzitje voor of achter gaat hij namelijk zo door voor een normale stadsfiets. En met zitjes is het een ideale mamafiets voor de modebewuste moeder of vader (want vaders mogen er ook gerust op fietsen). De Cortina Roots 7V is een betrouwbare fiets waarop je je kinderen gemakkelijk vervoert. De 7 Shimano-naafversnellingen zorgen ervoor dat je nooit te zwaar hoeft te trappen. De Roots is ook verkrijgbaar als transportfiets, met een voordrager waar een mand of krat op kan. Die variant heet de Cortina Roots Transport.

Dankzij de 7 versnellingen hoef je nooit zwaar te trappen De Cortina Roots 7V fiets is ook verkrijgbaar als transportfiets met voordrager Deze mamafiets kan zo doorgaan voor een stoere stadsfiets Dankzij de Easyfit-drager is het monteren van een zitje op de bagagedrager kinderspel Met 24,5 kilogram is deze moederfiets wat aan de zware kant Kabels voor handrem en versnellingen kunnen blijven haken
Beschrijving

De tijd dat moederfietsen opvallende en logge bakbeesten waren is dankzij het hippe fietsenmerk Cortina gelukkig verleden tijd. Kijk maar naar de Cortina Roots 7V Dames: een incognito moederfiets. Zonder kinderzitjes gaat de Cortina Roots zo door voor een trendy stadsfiets. En mét kinderzitjes is het een betrouwbare mamafiets waarop je jouw kinderen gemakkelijk vervoert.

7 Shimano-versnellingen

De 7 Shimano-naafversnellingen zorgen ervoor dat je nooit te zwaar hoeft te trappen. De Roots is ook verkrijgbaar als transportfiets, met een voordrager waar een mand op kan. Die variant heet de  Cortina Roots Transport. 

Kinderzitjes monteren  in een handomdraai

Dankzij de Easyfit-drager op de bagagedrager is het monteren van een kinderzitje kinderspel. Ook op het brede stuur is plek genoeg voor een zitje. Met het verlengde frame houd je voldoende ruimte over voor je benen. Parkeren is gemakkelijk met de dubbele fietsstandaard. Het stuur heeft vergrendeling. Hierdoor slaat het niet om wanneer je de fiets neerzet.

Rollerbrake-handremmen

Remmen doe je met de rollerbrake-handremmen. Dit zijn krachtige remmen die ook goed werken als het heeft geregend. Dankzij een innovatief mechanisme sla je niet over de kop op het moment dat je plotseling hard moet remmen.

Bijzondere kleuren en zadel

De Cortina Roots 7V Dames is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Opvallend detail is dat de banden niet gewoon zwart zijn, maar grijs. Het mooi vormgegeven zadel van Selle Royal mag er qua looks wezen. Maar nog veel belangrijker: het zadel zit ook heerlijk.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Cortina
Fiets type Stadsfiets
Frame type Damesfiets
Wielmaat 28 inch
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naaf
Type remmen Handremmen voor + achter
Remsysteem Rollerbrakes
Soort slot Ringslot met insteekoptie
Garantie op frame 5 jaar
Garantie op onderdelen 2 jaar

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
Om je ervaring te delen dien je ingelogd te zijn.