Elektrische herenfiets


Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
Page:
 1. Cortina E-U1 RB3 FM Heren

   Adviesprijs € 1.259,00 Speciale prijs € 1.199,00
 2. Cortina E-U4 Dames RB7 MM

   Adviesprijs € 1.999,00 Speciale prijs € 1.899,00
 3. Cortina E-U4 Heren RB7 FM

   Adviesprijs € 1.599,00 Speciale prijs € 1.499,00
 4. Cortina E-U4 Heren RB3 FM

   Adviesprijs € 1.499,00 Speciale prijs € 1.419,00
 5. Cortina E-U4 Raw Heren RB8 FM

   Adviesprijs € 1.699,00 Speciale prijs € 1.619,00
 6. Cortina E-U4 Raw Heren RB8 Belt FM

   Adviesprijs € 1.799,00 Speciale prijs € 1.699,00
 7. Cortina E-U4 Raw Heren HB8 MM420

   Adviesprijs € 2.199,00 Speciale prijs € 2.089,00
 8. Cortina E-U4 Family RB7 FM

   Adviesprijs € 1.749,00 Speciale prijs € 1.659,00
 9. Cortina E-U1 RB7 FM Heren

   Adviesprijs € 1.359,00 Speciale prijs € 1.289,00
 10. Cortina E-U4 Heren RB7 MM

   Adviesprijs € 1.999,00 Speciale prijs € 1.899,00
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
Page:

Elektrische herenfiets bij Bikesplaza

Op zoek naar een goede elektrische herenfiets? Bikesplaza heeft een ruime keuze aan elektrische herenfietsen van kwaliteit. De elektrische fiets is in de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden onder de fietsers in Nederland. De handige fiets heeft er bovendien voor gezorgd dat mensen die altijd de auto pakten, nu fluitend op hun fiets stappen. Een elektrische fiets heeft natuurlijk ook grote voordelen. Je komt nooit meer uitgeteld op de plaats van bestemming aan en hebt bovendien nooit last van files in de stad of problemen met parkeren. Een elektrische herenfiets vergoot daarmee het fietsplezier.

Het verschil tussen een heren- en damesfiets

Er wordt vaak gedacht dat het niet uitmaakt of je op een heren- of damesfiets rijdt. Veel mensen denken dat het verschil tussen een herenfiets en een damesfiets enkel de horizontale dwarsstang is. Bij een damesfiets ontbreekt deze. Dit was omdat vroeger vrouwen rokken droegen en daarom zo'n stang erg onhandig was. Elektrische herenfiets GazelleMaar er zijn naast de horizontale dwarsstang meer verschillen tussen een heren- en damesfiets. Zo zijn het stuur met de handvatten en de versnellingen bij een herenfiets net wat robuuster uitgevoerd. Bij een herenfiets is de afstand tussen het zadel en stuur enkele centimeters groter. Dit heeft met het verschil in bouw tussen mannen en vrouwen te maken. Een man heeft in verhouding vaak een langer bovenlijf en langere armen. Daarom fietst een man comfortabeler op een herenfiets. De elektrische ondersteuning werkt overigens op een heren- en damesfiets hetzelfde.

De kracht van een elektrische fiets: jouw kracht ondersteunen voor meer fietsplezier

Een elektrische fiets brengt je eigen kracht samen met die van de elektrische motor. Hierdoor kun je ineens een stuk verder fietsen zonder moe te worden. De motor zorgt ervoor dat de kracht die jij geeft tijdens het trappen versterkt wordt. Deze trapondersteuning gaat op een heel natuurlijke wijze, waardoor je controle houdt over de snelheid. Tegenwind, of de berg op fietsen is ineens geen probleem meer. Ook al gebruik je minder kracht, je bent nog steeds in beweging. Met een elektrische fiets ben je dus nog steeds sportief bezig, zeker in vergelijking met de auto pakken. In de stad is het voordeel ten op zichten van een auto dat je wel snel bent, maar geen last hebt van drukte of beperkte parkeerplekken.

De duurzame oplossing

De elektrische fiets is bovendien de oplossing naar een duurzamer vervoer. Het verbruik van energie is veel milieuvriendelijker. Verder kan de accu van de fiets helemaal gerecycled worden. De elektrische fiets maakt door het gebruiksgemak en fietsplezier ook een grote opmars. Hierdoor verschijnen er in Nederland meer elektrische oplaadpunten waar je je fiets kunt opladen. Een ander voordeel ten opzichte van een bromfiets of auto is, dat je geen motorrijtuigenbelasting hoeft te betalen.

Verschil in motortechniek

Een groot verschil tussen elektrische fietsen is de plek waar de motor geplaatst is. Dit kan aan de voorzijde zijn bij het voorwiel. Verder kan de motor bij het frame zitten. Dit zijn de zogenaamde middenmotors. De plaats van de motor heeft elk zijn eigen voordelen. Een elektrische herenfiets met voorwielmotor is over het algemeen wat lichter. De prijs van een fiets is net wat voordeliger en ook is de fiets meer onderhoudsvriendelijk. De middenmotor heeft echter als voordeel dat de fiets stabieler rijdt. Verder wordt de ondersteuning van een middenmotor als veel natuurlijker ervaren. De motor is bovendien veel krachtiger.

De fietsen van Bikesplaza: stijlvol, kwaliteit en snel geleverd

Elektrische herenfietsen zijn er in verschillende stijlvolle modellen. Wil je bijvoorbeeld een sportieve fiets waar je heel wat kilometers op kunt maken, of kies je voor een klassiek retro model? De elektrische herenfiets van nu straalt stijl en kwaliteit uit. Bikesplaza heeft van verschillende merken elektrische herenfietsen in het assortiment. Deze merken leveren allemaal topkwaliteit en bieden de garantie voor heel wat jaren fietsplezier. Net als dat jij snelheid kan leveren op de pedalen met je elektrische herenfiets, doet Bikesplaza dit met haar service. Vandaag voor 15.00 besteld, betekent morgen al je fiets in huis.