Elektrische damesfiets


Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

Aflopend sorteren
Page:
 1. sale
  Nieuw
  € 100,- korting!
  Cortina E-U4 Raw Dames RB8 Belt FM

  Cortina E-U4 Raw Dames RB8 Belt FM

   Adviesprijs € 1.799,00 Speciale prijs € 1.699,00
 2. Cortina E-U4 Raw Dames HB8 MM420

   Adviesprijs € 2.199,00 Speciale prijs € 2.089,00
 3. Cortina E-U1 RB7 FM Dames

   Adviesprijs € 1.359,00 Speciale prijs € 1.289,00
 4. Cortina E-Octa Plus N8

   Adviesprijs € 2.299,00 Speciale prijs € 2.179,00
 5. Cortina E-octa RB7

   Adviesprijs € 1.999,00 Speciale prijs € 1.899,00
 6. Cortina E-U4 Dames RB3 FM

   Adviesprijs € 1.499,00 Speciale prijs € 1.419,00
 7. Cortina E-U4 Denim RB8 FM Dames

   Adviesprijs € 1.699,00 Speciale prijs € 1.619,00
 8. Cortina E-U4 Dames RB7 FM

   Adviesprijs € 1.599,00 Speciale prijs € 1.499,00
 9. Cortina E-Yoya Plus Dames RB7 FM

   Adviesprijs € 1.699,00 Speciale prijs € 1.599,00
 10. Cortina E-Yoya Basic RB7 FM

   Adviesprijs € 1.499,00 Speciale prijs € 1.419,00
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

Aflopend sorteren
Page:

Ontdek jouw elektrische damesfiets bij Bikesplaza.

Op zoek naar een handige elektrische damesfiets? Bikesplaza is specialist in fietsen en e-bikes. Hier vind je diverse topmerken elektrische damesfietsen in het assortiment. De e-bike komt al in heel veel huishoudens voor en er komen steeds meer tevreden gebruikers bij. Het is ook ideaal: door weer en wind fiets jij moeiteloos heen. Een heuvel fiets je fluitend op. De binnenstad bereik je sneller dan de auto's die in de verkeersdrukte stil staan. Zorgen over waar je moet parkeren heb je natuurlijk ook niet. Bij Bikesplaza vind je de juiste elektrische damesfiets voor jou.

Ontwikkeld naar meer gebruikscomfort

De elektrische fiets is al lang geen onbekende meer op de Nederlandse fietspaden. De e-bike heeft door de jaren heen een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, wat de fiets vandaag de dag nog gebruiksvriendelijker maakt. Elektrische damesfietsDe nieuwe lichting elektrische fietsen is nog meer geluidloos geworden. Verder kan de accu langer energie geven. Ook Nederland zelf raakt steeds meer ingesteld op de fietser met de e-bike. Er zijn steeds meer laadpunten te vinden waar je je fiets kunt opladen. De kans dat je zonder stroom komt te zitten wordt dus steeds kleiner.

Uitgevoerd met voormotor of zijmotor

De elektrische damesfietsen in het assortiment van Bikesplaza zijn met voor- of middenmotor uitgevoerd. Dit betekent dat de motor in het voorwiel of het middenframe zit verwerkt. Beiden geven een goede ondersteuning tijdens het fietsen maar er zijn wel verschillend. De goedkoopste van de 2 zijn de e-bikes met voormotor. Nadeel hiervan is wel dat door de zwaarte van de motor het voorwiel minder stabiel aanvoelt. Ook heeft de voormotor iets minder power.

Elektrische dames- of herenfiets: zelfde elektronica, andere bouw

Het grootste verschil tussen een elektrische damesfiets of een herenfiets zit hem voornamelijk in het frame. Bij een damesfiets ontbreekt de horizontale dwarsstang tussen het stuur en het zadel. Maar er zijn meer verschillen waarom een man makkelijker op een herenfiets fietst en een vrouw makkelijker op een damesfiets. Bij een damesfiets is het stuur en de handvatten smaller en kleiner vormgegeven zodat het makkelijker te bedienen is met kleinere handen en armen. De afstand tussen zadel en stuur is ook kleiner. Dit is omdat bij een vrouw naast de armen ook het bovenlijf korter is. De electronica en motor werken bij een elektrische dames- als een herenfiets hetzelfde.

Stukje sportief en stijlvol design

De tegenwoordige elektrische damesfiets is een stukje stijlvol design op wielen. "Form follows function" is hierbij uitgangspunt, de fiets is gebouwd voor praktisch gebruik. In design zijn de herenfietsen wat robuuster vormgegeven. Er wordt bij de damesfietsen voor een sierlijker vloeiender belijning gekozen. Ook zijn er bij de damesfietsen naast de klassiekere donkere kleuren ook meer fleurige kleuren of zachte pasteltinten. Bikesplaza heeft van diverse merken elektrische damesfietsen in het assortiment. Topmerken als Sparta en Cortina leveren elektrische fietsen met hoogstaande kwaliteitsstandaard.

De plaats voor kwaliteit in elektrische damesfietsen

Bikesplaza is een betrouwbare naam met de nodige expertise als het gaat om e-bikes. Daarom staat de online fietsenspecialist garant voor betaalbare elektronische damesfietsen van kwaliteit. Er wordt een lage prijsgarantie gehanteerd zodat je zeker weet dat voor een fiets bij Bikesplaza altijd de laagste prijs betaald. Kom je onverhoopt dezelfde fiets goedkoper tegen, dan wordt de prijs aangepast. Verder heb je bij aankoop van een elektrische damesfiets 2 jaar lang gratis service bij een van de onderhoudspunten van Bikesplaza. Eenmaal voor 15.00 uur besteld, heb je je fiets de volgende dag rijklaar bezorgd. Bezorging kan 7 dagen in de week. Dus krijg je vrijdag ochtend ineens het idee om zondag je vriendin te verrassen met een fietstocht op haar nieuwe elektrische damesfiets voor haar verjaardag, dan is dat geen probleem.