E-Bikes met lage instap


Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
Page:
 1. Cortina E-Yoya Basic RB7 FM

   Adviesprijs € 1.499,00 Speciale prijs € 1.419,00
 2. Cortina E-Yoya Plus Dames RB7 FM

   Adviesprijs € 1.699,00 Speciale prijs € 1.599,00
 3. Cortina E-octa RB7

   Adviesprijs € 1.999,00 Speciale prijs € 1.899,00
 4. Cortina E-Octa Plus N8

   Adviesprijs € 2.299,00 Speciale prijs € 2.179,00
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
Page:

De e-bike met lage instap, voor langer & veilig fietsplezier

Met een e-bike met lage instap is fietsen een comfortabele en veilige manier om jezelf overal naar toe te verplaatsen. De e-bike is een vertrouwd vervoersmiddel geworden in het Nederlandse straatbeeld. Dit komt omdat het een multifunctioneel vervoersmiddel is wat je makkelijk van A naar B brengt, dat geschikt is voor iedereen om te gebruiken. De e-bike met lage instap biedt daarbij nog extra veiligheid en gebruikscomfort. Bij Bikesplaza vind je de modellen met een lage instap.

Meer stabiliteit en zekerheid

Het kan fijn zijn om wat meer stabiliteit te hebben met het op- en afstappen van de fiets. Veel mensen die wat op leeftijd raken, vinden het moeilijker om het evenwicht te bewaren op de fiets. Met name de herenfiets met diamantframe wordt lastiger, omdat je je been dan erover heen moet zwaaien. Hierdoor stoppen mensen soms eerder met fietsen. Dit is op te lossen met lage instap. Bij deze fietsen is het instapframe verlaagd en deze bevindt zich lager dat de kettingkast. Hierdoor hoef je je been minder ver op te tillen bij het op- en afstappen. Dit maakt dat je minder lang je evenwicht hoeft te bewaren.

Meer bewegingsvrijheid

Ook is de lage instap breder, zodat je ook wat meer ruimte hebt tussen het stuur en je zadel. Deze bewegingsruimte zorgt ervoor dat je makkelijker op- en afstapt, ook als je wat zwaarder bent. Voor zwangere vrouwen is daarom een fiets met lage instap ook handig voor de extra “buikruimte”. Naast dat je met een lage instap dus stabieler bent tijdens het op- en afstappen, zit je als je op je zadel zit ook met je voeten bij de grond. Dat is handig als je moet stil staan bij het stoplicht of als je ineens stopt.

E-bike met lage instap voor fietsplezier op latere leeftijd

Een e-bike met lage instap is handig als je wat ouder bent en soms minder energie hebt. De elektrische motor maakt het fietsen zelf gemakkelijker. Je krijgt door de motor ondersteuning tijdens het fietsen. Doordat deze ondersteuning heel natuurlijk aanvoelt, hou je de controle over de snelheid. Dit maakt dat fietsen weer met plezier kan. Ga je opzien tegen een fietstocht door een glooiend landschap of een eind tegen de wind in fietsen, dan hoeft dat met e-bike met lage instap niet meer. Je kunt zo langer doorfietsen met een e-bike met lage instap. Dit is niet alleen achter elkaar, maar het betekent dat je ook nog heel wat jaartjes meer plezier kan hebben van het fietsen.

Ook sportief met een e-bike met lage instap

Op een e-bike met lage instap krijg je beweging, dus je bent ook lekker langer sportief bezig. Je trapt namelijk zelf, maar je beweging wordt ondersteunt waardoor het net wat makkelijker gaat. Je profiteert dus nog steeds van in beweging blijven in de buitenlucht, alleen zonder dat het een uitputtende bezigheid wordt. Als je er maar voor zorgt dat je accu goed opgeladen is, dan kun je soms rustig tot wel 40 kilometer fietsen.

E-bike met instap, prettige fiets voor het hele gezin

Om plezier van een e-bike met lage instap te hebben, hoef je overigens niet eerst een dagje ouder te worden. Iedereen rijdt prettig op een e-bike met lage instap, of je nu een dame of heer bent. Dit maakt het ook een fijne gezinsfiets, waar meerdere leden in het gezin gebruik van kunnen maken. Bikesplaza heeft diverse e-bikes met lage instap in het assortiment. Hier krijg je bovendien bij de fietsen de laagste prijsgarantie. Vind je ergens in Nederland dezelfde fiets voor een lagere prijs, dan krijg je het verschil terug.